برای این که فعالیت هایی که با مرورگر رایانه انجام می دهید از دید دیگران خارج شود می توانید حالت خصوصی مرورگرهای اینترنتی را فعال کنید.در نسخه های جدید مرورگرهای وب، حالتی به نام Private Browsing یا مرور خصوصی در نظر گرفته شده است که می تواند بسیار کاربردی باشد.فرض کنید قصد دارید به طور خصوصی مشغول گشت و گذار در اینترنت شوید. به صورتی که هیچ اطلاعاتی از آن چه شما در مرورگر مشاهده کرده اید مانند آدرس سایت های مشاهده شده در تاریخچه مرورگر ثبت نشود.
بسیاری از کاربران هنگام استفاده از مرورگرهای کروم و فایرفاکس با مشکلاتی همچون هنگ کردن مرورگر یا افت زیاد سرعت مواجه هستند که که منشا این مشکلات همین شتابدهنده سختافزاری است.
این مشکل برای برخی کاربران به حدی است که تنها راهحل را حذف مرورگر و بازگشت به نسخههای قدیمی آنها میدانند،در صورتیکه انجام این کار خطرات امنیتی بسیار زیادی دارد.
برای این که رمزهای وارد شده در محیط مرورگر گوگل کروم ذخیره نشوند و اطلاعات شما در دسترس دیگران قرار نگیرد می توانید ادامه این گزارش را مطالعه کنید.کروم از سرعت و امنیت مناسبی برخوردار است و بسیاری از کاربران از عملکرد این مرورگر رضایت دارند.یکی از قابلیتهای این مرورگر ذخیرهسازی نام کاربری و رمزعبور در حافظه آن و تایپ خودکار آن ها هنگام مراجعه مجدد به سایتهای مدنظر است.
مرورگرهای اینترنت مجرای ارتباط شما با جهان مجازیاند و اگر حفرههای امنیتی موجود در آنها را نشناسید و اقدامات لازم برای رفع آنها انجام ندهید، به سادگی حریم خصوصی خود را در دسترس نفوذگران اینترنتی قرار خواهید داد.
بسیاری از کاربران اینترنت اطلاعات قابل توجهی درباره روشهای نفوذ به سیستمهای کامپیوتری ندارند و معمولا به این نکته توجه نمیکنند که آسیبپذیریهای امنیتی موجود در نرمافزارهای مختلف نصبشده روی سیستم، تا چه اندازه آنها را در معرض خطر قرار میدهد و شرایط را برای رخنه هکرها و سارقان اطلاعات فراهم میکند.
بر اساس آخرین گزارش مقایسهای ارائه شده توسط av-comparatives، اپرا در مقایسه با سایر مرورگرها از توانایی ضد سرقت هویت بیشتری برخوردار است. این مقایسه با استفاده از 294 آدرس URL سرقت هویت انجام شده و مرورگرهای زیر را مورد بررسی قرار داده است
تعداد صفحات : 5