چندین سال است که کاربران با استفاده از روشهای خلاقانهای در فکر دور زدن صفحهی قفل iOS هستند. با وجود این که شرکت اپل باگهای امنیتی مربوط به استفاده از چنین روشهایی را در نطفه خفه میکند، اما باز هم برخی از موارد امنیتی، از دید چشمان ریزبین اپل پنهان میماند!
کاربران فضای مجازی باید با نرم افزارهای امنیتی آشنا باشند زیرا با آنها می توانند به مقابله با بدافزارها بروند
داده های از دست رفته را احیا کنند و یا فایل ها را بدون نگرانی از آسیب به رایانه خود باز کنند.
آنتی ویروس،نسخه پشتیبانی،مقابله با باجگیرها، کدگذاری و عایق بندی ویندوز ار جمله برنامه هایی است که کاربران برای امنیت رایانه خود نیاز به آن دارند.
مراحل قفل کردن رایانه شاید برای خیلی ها سخت باشد، ولی با ترفندی جالب می توانید این ویژگی را به صفحه نمایش رایانه تان منتقل کنید
با پیشرفت روز افزون بدافزارها در دنیای مجازی، و با گسترش تنوع فعالیت آنها در دستگاهها و سیستم عامل ها، تمام دستگاههای مرتبط با دنیای دیجیتال در معرض خطر آلوده شدن با آنها قرار دارند. از جمله بدافزار های مورد بحث در این مقاله، ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و همچنین جاسوس افزار ها هستند. این دو نوع بد افزار از مخرب ترین و در عین حال فراگیر ترین بدافزارها هستند. بیشترین راههای انتشار این بدافزارها از طریق برنامه های رایگان اینترنتی، صفحات ظاهر شونده1 و فلش ها هستند. مهمترین اثرات این بد افزارها نیز سرقت اطلاعات شخصی، تاثیر منفی روی عملکرد کاربر، کاهش کارایی سیستم و استفاده از پهنای باند میباشد. با این حال می توان اقداماتی را در روند پیشگیری و یا مبارزه با این بدافزارها اتخاذ نمود که عمل به آنها بسیار ساده هستند و ما در این گزارش تلاش میکنیم تا دانش استفاده از این راهکارها را به شما انتقال دهیم.
این مقاله برای افرادی است که آی پدشان رمز عبور ندارد یا با کامپیوتر فرد دیگری به جی میل خود وارد می شوند و ساین اوت نمی کنند. در این مطلب مواردی ساده و ابتدایی را که رعایت آنها برای حفظ امنیت و حریم شخصی هر کاربری ضروری است، ذکر کرده ایم.
تعداد صفحات : 7