وقتی گرفتار کامپیوتری میشوید که کاملاً به ویروس آلوده شده است گاهی اوقات بهترین راهحل این است که آن را با یک دیسک نجات یا اصطلاحاً Rescue Disk ریبوت نمائید و از درون محیط آن یک اسکن کامل برای یافتن ویروسها و پاکسازیشان انجام دهید. این روش در مقابل ویروسهایی که در اولین گام امکان نصب آنتیویروس را غیر فعال میکنند یا اسکنر آنتیویروس شما را از کار میاندازند یکی از موثر ترینهاست
ویندوز 10 مثل ویندوز 7 شما را برای نصب یک ضدویروس به دردسر نمیاندازد. از ویندوز 8 به بعد، ویندوز یک ضدویروس داخلی با نام Windows Defender درون خود دارد. اما آیا این بهترین راهکار برای حفاظت از کامپیوتر است؟به اندازه کافی خوب عمل میکند؟ Windows Defender آخرین نسخه Microsoft Security Essentials، یک برنامه ضدویروس از شرکت مایکروسافت است که برای ویندوز 7 عرضه شد.
راهکار امنیت در نقطه پایانی کسپرسکی(Kaspersky Endpoint Security)، یک راه حل مرکزی برای مدیریت سیستم آنتی ویروسهای یک شبکه رایانه ای بر مبنای تکنولوژی یکپارچه لابراتوار کسپرسکی میباشد.این راهکار امنیتی شامل حفاظت در برابر بدافزارها، نرم افزارهای مخرب و حمله به محیط شبکه های رایانه ای میباشد.
«نام ایران از لیست کاربران گوگل و یاهو حذف شد» این تقریبا آغاز تحریم گسترده کاربران ایرانی در جهان مجازی بود. تحریمی که با رویگردانی شرکتهای تولیدکننده آنتیویروس ادامهدار شده و با پیوستن شرکتهای کوچک و کمتر شناخته شده، به جمع تحریمکنندگان تشدید شد.
انتخاب از بین این همه محصول آنتی ویروس کار مشکلی است و نیاز به دقت و مطالعه دارد.
محصولات آنتی ویروس از لحاظ نوع کاربری به 3 گروه اصلی تقسیم می شوند:
1- آنتی ویروسهای خانگی
2- آنتی ویروسهای تحت شبکه
3- آنتی ویروس تحت شبکه برای شبکه های بسیار بزرگ و با ویژگیهای امنیتی خاص
عموم شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروس فقط آنتی ویروسهای گروه 1 و 2 را تولید میکنند.
وب روت،بیت دفندر،کسپرسکی،اف-سکیور،جی دیتا،آویرا،ای ست و پاندا از جمله این شرکتها هستند.
تعداد صفحات : 8