انـــــواع حملات و تهديدات در شبکه ها را می توان بسته به چگونگی انجام آن به موارد زير تقسیم بندي کرد
كه اين موارد با توجه به شدت و نوع تهديد خود داراي انواع مختلفي مي باشد
انـــــواع حملات و تهديدات در شبکه ها را می توان بسته به چگونگی انجام آن به موارد زير تقسیم بندي کرد
كه اين موارد با توجه به شدت و نوع تهديد خود داراي انواع مختلفي مي باشد
شما از شبکه وایرلسی استفاده میکنید که با یک رمزگذاری محافظت شده است و گمان میکنید،همه چیز امن و امان است؛اما اشتباه میکنید.هکرها امیدوارند شما تصور کنید همه چیز تحت کنترل و امن است تا در نتیجه این تصور خام،نفوذ به سیستم و شبکه شما آسانتر شود. امروزه تقریبا همه کاربران اینترنت چه در محل کار و چه در خانه از شبکه وایرلس برای اتصال به اینترنت بهره میبرند.
کاربران اینترنت وای فای روز به روز به تعدادشان افزوده می شود، از استفاده عمومی (خانه) گرفته تا کارهای تجاری، بانک ها و … از این رو اگر شما یک رمز عبور قوی برای خود انتخاب نکنید خطر بیرون همیشه در کمین خواهد بود.
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه بدانیم که آیا کسی از اینترنت وای فای ما استفاده می کند یا نه؟ شما می توانید با رعایت این نکات ایمنی امنیت دستگاه خود را بیشتر کنید و از نفوذ هکرها جلوگیری کنید.
دستهای از بدافزارها که اخیرا زیاد ظاهر شدهاند، بدافزارهایی مانند ACAD/Medre.A هستند که برای جاسوسی صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند و در آینده نیز بیشتر و بیشتر مشاهده خواهند شد.
البته این مسأله جدیدی نیست و چنین وضعیتی قبلا نیز رخ داده است. اما از آنجایی که با توجه به جریان اطلاعات در رسانهها در مورد بدافزارهای حمایت شده توسط دولتها، مردم به طور کلی نسبت به امنیت آگاهتر شدهاند، اکنون این ناهنجاریها به شکل قاعدهمندتری مورد توجه قرار گرفته و بیشتر کشف میشوند.
مراقبت از اطلاعات شخصي و محرمانه در برابر تهديدهاي سايبري مشكل بزرگي است كه موجب نگراني بسياري از كاربران دنياي ديجيتال شده است.
سارقان دنياي مجازي ميتوانند در مدت زمان كوتاهي به هر ابزار الكترونيكي حمله كرده و از اطلاعات ذخيره شده در آنها عليه خودتان استفاده كنند.
ورود به دنياي مجازي يا اتصال هر ابزار الكترونيكي به شبكه گسترده جهاني يا همان وب به منزله چراغ سبزي براي آغاز حملات سايبري است.
تعداد صفحات : 5