نظارت در اینترنت یکی از موضوعهای داغ این روزهای دنیای مجازی است. دولتها اینترنت را به چشم یک موجود غیرقابل کنترل میبینند و دوست دارند بیشتر و بیشتر مهارش کنند. همدیگر را متهم به جاسوسی و سوءاستفاده از این فضای آزاد میکنند و مدام برای یکدیگر خط و نشان میکشند.
سازمانها و بنیادهای استانداردسازی به دنبال وضع قوانینی برای نظارت بیشتر بر سرویسدهندهگان و اپراتورهای اینترنت هستند و میخواهند اینترنت ذاتاً آزاد را به زعم خودشان ضابطهمند کنند. از سوی دیگر، کاربران هر روز بیشتر از گذشته احساس تحت تعقیب بودن و ردگیری و نظارت دارند و تصور میکنند هر کلیکشان جایی ثبت میشود.
اگر رمز یک قفل قدیمی را فراموش کنید، به چه راههایی متوسل میشوید؟
انواع قفلهای رمزدار بر روی کیفها و چمدانها هنوز هم بهوفور استفاده میشوند.
يكي از مهمترين مباحث در امنيت شبكه و رايانه رمزنگاري است. رمز نگاري دانشي است كه به بررسي و شناخت اصول و روشهاي انتقال يا ذخيره اطلاعات به صورت امن (حتي اگر مسير انتقال اطلاعات و كانالهاي ارتباطي يا محل ذخيره اطلاعات ناامن باشند) ميپردازد.
از ويندوز 2000 به بعد، مايكروسافت قابليتي را در سيستمهاي عامل خود طراحي كرد تا كاربران با استفاده از آن، اطلاعات شخصي و محرمانه خود را رمزنگاري كنند و رمزگشايي آنها نيز توسط گواهينامههاي امنيتي و كليدهاي منحصر بهفرد كه توسط سيستمعامل ايجاد شده است، امكانپذير بود.
اگر شما امنیت شبکه بی سیم خود را تامین نکنید، غریبه ها می توانند از این شبکه استفاده کنند و به اطلاعات شخصی و مالی شما که در کامپیوترتان ذخیره شده دسترسی یابند. با استفاده از سیستم رمزنگاری WPA از کامپیوترتان محافظت کنید.
تعداد صفحات : 5