آدرس IP هويت اينترنتی شما است که در فضای وب شما با اين هويت شناسايی خواهید شد و از همين طريق قابل رد گيری هستيد. اما چه کسانی قادر به ديدن آدرس IP شما هستند و اگر آن را بدانند چه اقداماتی ميتوانند انجام دهند؟
اگر تاکنون سعی کرده باشید یک مرکز از راه دور فایل های چند رسانه ای یا سرور اشتراک فایل بی سیم (وایرلس) ایجاد کنید، همواره تعدادی تلفن همراه و برنامه های کامپیوتری در شبکه موجودند که نیاز به آدرس آی پی تلفن هوشمند شما برای دسترسی خواهند داشت.
بنابراین یکی از لازمه های داشتن یک اینترنت بی سیم امن، شناخت راه هایی است که از آن طریق بدانیم چه کسانی از اینترنت ما استفاده می کنند و در صورت استفاده غیرمجاز چگونه امنیت اینترنت خود را بالا برده و مانع استفاده از آن شویم.
نظارت در اینترنت یکی از موضوعهای داغ این روزهای دنیای مجازی است. دولتها اینترنت را به چشم یک موجود غیرقابل کنترل میبینند و دوست دارند بیشتر و بیشتر مهارش کنند. همدیگر را متهم به جاسوسی و سوءاستفاده از این فضای آزاد میکنند و مدام برای یکدیگر خط و نشان میکشند.
سازمانها و بنیادهای استانداردسازی به دنبال وضع قوانینی برای نظارت بیشتر بر سرویسدهندهگان و اپراتورهای اینترنت هستند و میخواهند اینترنت ذاتاً آزاد را به زعم خودشان ضابطهمند کنند. از سوی دیگر، کاربران هر روز بیشتر از گذشته احساس تحت تعقیب بودن و ردگیری و نظارت دارند و تصور میکنند هر کلیکشان جایی ثبت میشود.
سرپرست معاونت تشخیص و پبشگیری پلیس فتا در مورد خطر دسترسی غیرمجاز سرورهای خارج از کشور به اطلاعات و داده های رایانه های شخصی کاربران ایرانی که از اشتراک VPN و نرم افزارهای فیلترشکن استفاده می کنند، هشدار داد.
تعداد صفحات : 4