وقتی گرفتار کامپیوتری میشوید که کاملاً به ویروس آلوده شده است گاهی اوقات بهترین راهحل این است که آن را با یک دیسک نجات یا اصطلاحاً Rescue Disk ریبوت نمائید و از درون محیط آن یک اسکن کامل برای یافتن ویروسها و پاکسازیشان انجام دهید. این روش در مقابل ویروسهایی که در اولین گام امکان نصب آنتیویروس را غیر فعال میکنند یا اسکنر آنتیویروس شما را از کار میاندازند یکی از موثر ترینهاست
ویندوز 10 مثل ویندوز 7 شما را برای نصب یک ضدویروس به دردسر نمیاندازد. از ویندوز 8 به بعد، ویندوز یک ضدویروس داخلی با نام Windows Defender درون خود دارد. اما آیا این بهترین راهکار برای حفاظت از کامپیوتر است؟به اندازه کافی خوب عمل میکند؟ Windows Defender آخرین نسخه Microsoft Security Essentials، یک برنامه ضدویروس از شرکت مایکروسافت است که برای ویندوز 7 عرضه شد.
«نام ایران از لیست کاربران گوگل و یاهو حذف شد» این تقریبا آغاز تحریم گسترده کاربران ایرانی در جهان مجازی بود. تحریمی که با رویگردانی شرکتهای تولیدکننده آنتیویروس ادامهدار شده و با پیوستن شرکتهای کوچک و کمتر شناخته شده، به جمع تحریمکنندگان تشدید شد.
اگر رایانه شما به یک مشکل جدی بر بخورد, بصورتی که حتی بالا نیاید و شما مطمئن باشید که مقصر آن ویروس ها و یا یک بدافزار است, چه کار می کنید؟ زمانی که حتی نمی توانید ویندوز را بالا بیاورید چطور می خواهید آن را اسکن کنید؟
در این زمان است که آنتی ویروس های قابل بوت (آنتی ویروس هایی که برای اجرا نیاز به محیط ویندوز ندارند) به کمک شما می آیند. با استفاده از این نوع آنتی ویروس ها و یک رایانه سالم می توانید یک دیسک یا فلش مخصوص بسازید و به بوسیله آن سیستم خود را اسکن کنید. به این نوع دیسک ها به اصطلاح “رسکیو دیسک” (Rescue Disk) می گویند.
چرا باید از آنتی ویروس استفاده کنیم ؟ تفاوت آنتی ویروس های اریجینال با نسخه های کرک شده چیست ؟
این روز ها همه از اهمیت نصب یک آنتی ویروس مطمئن روی دستگاه های خانگی یا شبکه ها صحبت می کنند . اما واقعاً دلیل این همه توجه به این موضوع چیست ؟
دلایل زیادی برای استفاده از آنتی ویروس و به خصوص نسخه های اصلی و دارای لایسنس وجود دارد که ما در اینجا به بعضی از این نکات اشاره می کنیم :
تعداد صفحات : 2